Submenu

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

 14 035
 Stuur een mail
 Inschrijven voor de nieuwsbrief

 

Programma Groen 

Joost Volkers

Landschapsarchitect/adviseur ecologie, natuur & landschap

Ik werk sinds 2001 bij de gemeente Hilversum. Tot 2019 werkte ik als landschapsarchitect bij team Voorbereiding en Uitvoering en alle voorgangers van dat team. Nu ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van het Programma Groen (groenbeleid) samen met mijn collega's van de cluster Natuur, Landschap en Ecologie van het team Ruimtelijke Kwaliteit.

Vybeke Pieters

Adviseur Groen en Duurzaam

Mijn rol binnen ons team is het stimuleren van inwoners en ondernemers om de stad te vergroenen. Hiervoor is het budget Groen in Beweging gestart, maar in 2024 gaan we ook starten met Steenbreekacties om zinloze verharding te verwijderen! In mijn groene functie ben ik aanspreekpunt voor groene partners, zoals Goois Natuur Reservaat, IVN, Hilversum100 en Natuur- en Duurzaamheidseducatie.

Myrte Mijnders

Beleidsadviseur ecologie, natuur & landschap

Ik houd mij binnen Programma Groen bezig met natuurinclusief bouwen, natuurvriendelijk werken, groene verbindingen en monitoring. Ik ben betrokken bij de volgende projecten: Oude Haven, koele plekken, ecologische verbindingen in de stad versterken en natuurinclusieve maatregelen.

 

 

Esther Cohen

Adviseur Communicatie en Participatie

Gabriëlla Vosters

Adviseur Communicatie en Participatie

 

 

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen