Resultaten enquête Groen: 95% van de Hilversummers vindt een groener Hilversum belangrijk

29-01-2022

Ruim 1.300 Hilversummers hebben eind 2021 hun mening laten horen in een enquête over groen in Hilversum. Een derde van de Hilversummers is al actief bezig met het vergroenen van hun tuin, bijna alle inwoners (97%) vinden het belangrijk om kwetsbare natuurgebieden in en rondom Hilversum te beschermen

Dit zijn enkele uitkomsten uit de enquête over groen in Hilversum. Inwoners konden hun mening geven van 18 november tot en met 15 december. 1.367 Hilversummers hebben de enquête ingevuld. We willen alle deelnemers bedanken voor hun input. Nieuwsgierig naar alle resultaten? Het rapport met alle resultaten kunt u vinden op deze pagina.

De resultaten van de enquête nemen we mee bij het opstellen van programma Groen. Uw antwoorden helpen richting geven aan waar wij mee aan de slag gaan en welke projecten prioriteit krijgen.

Wilt u nog iets kwijt over wat u belangrijk vindt over groen in Hilversum? Laat een reactie achter of stuur een mailtje naar programmagroen@hilversum.nl. Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws over groen in Hilversum? Meld u aan voor onze nieuwsbrief Groen in Beweging.

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen