Wijksessie

758 keer bekeken 0 reacties

De Omgevingsvisie maken we samen met de Hilversummers. Om zoveel mogelijk Hilversummers de mogelijkheid te geven hun ideeën te delen organiseerde we in elke wijk een bijeenkomst.

De Omgevingsvisie maken we samen met de Hilversummers.  Om zoveel mogelijk Hilversummers de mogelijkheid te geven hun ideeën te delen organiseerde we in elke wijk een bijeenkomst.

In november 2021 vonden acht gespreksavonden over de toekomst van Hilversum plaats. De uitkomsten van de avonden zijn input voor de Omgevingsvisie 2040. In deze map delen we per wijk een samenvatting van de avond met u.

Wijkbijeenkomsten

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"240951"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Alle wijkbijeenkomsten

Afbeeldingen

0  reacties

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen