Mei 2021 t/m jan 2022: Inwoners aan het woord

1699 keer bekeken

Begin

15-05-2021 om 00:00

Einde

02-01-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In 2021 heeft gemeente Hilversum vele idee├źn, wensen en aandachtspunten van de Hilversummers opgehaald voor de Omgevingsvisie 2040. Hiervoor zijn diverse middelen ingezet en bijeenkomsten georganiseerd.

 

Uitkomsten participatie

Alle uitkomsten van het paricipatietraject met inwoners zijn door een onafhankelijk schrijfburo verwerkt in een rapportage 'Inwoners aan het woord'. Het rapport en de toevoeging op het rapport kunt u hieronder als bijlage terugvinden.

Verslagen

Ga naar verslag 'Inwoners aan het woord'

Ga naar verslag 'toevoeging Inwoners aan het woord'

Videoverslag

De stagiaires van MOOS productiehuis/ROC media hebben de verschillende onderdelen op video vastgelegd. Bekijk het videoverslag hier:

 

Activiteiten

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-calendar","topn":"15","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"239801"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle activiteiten

 

 

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen