Herinrichting van de Gijsbrecht gaat van start

26-05-2024 470 keer bekeken

De toekomstplannen voor de Gijsbrecht van Amstelstraat krijgen steeds meer vorm. In juni start Mourik Infra met de herinrichting van de Gijsbrecht van Amstelstraat in opdracht van de gemeente Hilversum. Bekijk hier de uitvoeringsplannen of bezoek de inloopavond.

Boekje over de herinrichting

Bent u nieuwsgierig naar de plannen? Via de knop hieronder leest u het boekje dat speciaal is gemaakt voor deze herinrichting.

Boekje uitvoerinsplannen

Inloopavond herinrichting Gijsbrecht

Om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van deze herinrichting organiseren Mourik Infra en de gemeente Hilversum een inloopavond. Tijdens de inloopavond informeren wij u over de werkzaamheden, de fasering en de planning. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Graag ontmoeten we u daar.

  • Dag en datum: dinsdag 4 juni 2024
  • Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Locatie: Paulusschool, Neuweg 96A

De deuren staan voor u open van 19.00 uur tot 21.00 uur. Het projectteam staat klaar om met u in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. We starten om 19.00 uur met een welkomstwoord en een korte toelichting.

Volg het project van de BouwApp

We maken gebruik van de gratis BouwApp. Via de BouwApp houden we u op de hoogte van de voortgang van het project. Via de BouwApp kunt u ook contact opnemen met Omgevingsmanager Rieke.

Instructies voor het gebruik van de BouwApp
1. Download de BouwApp in uw mobiele appstore of scan de QR-code
2. Ga naar ‘Ontdek‘
3. Typ: ‘Herinrichting Gijsbrecht van Amstelstraat
4. Selecteer het project
5. Klik op ‘Volgen‘

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen