Verplaatsing ondergrondse containers op Hilvertsweg

08-05-2024 104 keer bekeken

De herinrichting van het winkelgebied in de Gijsbrecht van Amstelstraat gaat van start. In opdracht van de gemeente Hilversum begint aannemingsbedrijf Mourik Infra B.V. deze zomer met de werkzaamheden. Daarvoor zijn eerst een aantal voorbereidende werkzaamheden nodig.

In de Hilvertsweg worden drie nieuwe ondergrondse containers geplaatst ter hoogte van huisnummer 131. Daarna worden de bestaande containers verwijderd en wordt de bestrating weer netjes aangebracht. Op de huidige plek van de containers worden laad- en losplaatsen gemaakt. De werkzaamheden starten 3 juni en duren ongeveer 4 weken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt de Hilvertsweg afgesloten voor auto’s en fietsers. Deze kunnen omrijden via de Irisstraat en de Bosdrift. Buiten werktijden is de weg wel open voor verkeer. Te voet blijft de Hilvertsweg gewoon bereikbaar.

De fietsrekken langs de Albert Heijn zijn tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar. Daarvoor in de plaats worden tijdelijk extra fietsrekken geplaatst, in het verlengde van de huidige fietsrekken ter hoogte van Hilvertsweg nummer 80. Na de werkzaamheden zijn de fietsrekken bij de Albert Heijn weer bereikbaar. De extra fietsenrekken blijven staan totdat de Hilvertsweg in een later stadium definitief ingericht wordt.

Foto: Wiebe de Jager / Dronewatch

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager via:

✉️: bouwenaangijsbrecht@mourik.com

: Herinrichting Gijsbrecht van Amstelstraat

De BouwApp downloaden

Instructies voor het gebruik van
1. Download de BouwApp in uw mobiele appstore of scan de QR-code hieronder
2. Ga naar ‘Ontdek‘
3. Typ: ‘Herinrichting Gijsbrecht van Amstelstraat’
4. Selecteer het project
5. Klik op ‘Volgen‘

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen