Aannemer voor de herinrichting Gijsbrecht gekozen

30-01-2024 171 keer bekeken

Mourik Infra B.V. is door de gemeente Hilversum gekozen als aannemer voor de herinrichting van de Gijsbrecht. De gemeente vindt dat de ingediende aanpak van Mourik Infra het beste aansluit aan bij de voorgestelde herinrichting.

Op 26 januari is de overeenkomst getekend door wethouder Arno Scheepers en en directeur Regionale Projecten, André de Waal van Mourik.

De komende periode wordt de vertaalslag gemaakt van Definitief ontwerp naar Uitvoeringsontwerp. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart. Zoals nadere onderzoeken naar de bomen, de bodemsamenstelling, het asfalt en definitieve materiaalkeuze. Maar ook het onderzoeken en vaststellen van de exacte wijze van realisatie en fasering. Waarbij de bereikbaarheid van het winkelgebied een belangrijke rol speelt. De uitvoering start naar verwachting vanaf de zomer van 2024.
 

Mourik Infra B.V. is gekozen als aannemer voor de herinrichting van de Gijsbrecht. André de Waal (directeur Regionale Projecten Mourik) en Arno Scheepers (projectwethouder herinrichting Gijsbrecht) ondertekenden de overeenkomst in aanwezigheid van ondernemers van de Gijsbrecht, projectteamleden en ambtenaren van de gemeente

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen