Submenu

Economische visie

Gemeente Hilversum werkt aan een Economische Visie tot 2040 en een uitvoeringsagenda voor de komende vier jaar. We maken Hilversum samen duurzaam en economisch vitaal, waarbij welvaart en welzijn voor zowel inwoners als ondernemers centraal staan.

We richten ons onder andere op het versterken en creëren van fysieke werkruimte en behouden van praktijkgeschoold werk. Ook stimuleren we innovaties, met speciale aandacht voor de mediasector. Daarnaast willen we stadsverzorgende bedrijven behouden zoals een loodgieter en winkels. Talentontwikkeling en innovatie spelen een belangrijke rol om de banen van de toekomst te faciliteren. Denk aan opleidingen in de ICT- en zorgsector. 

 

Samen met onze partners in de stad, zoals ondernemers, onderwijsinstellingen en vastgoedeigenaren, werken we het komende jaar aan het ontwikkelen van deze visie. En daarmee aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat.

 

Dag van de Economie

Op 15 oktober vindt de 'Dag van de Economie' plaats. Het grote evenement in Hilversum waar ondernemers, onderwijsinstellingen en vastgoedeigenaren met elkaar en met de gemeente in gesprek gaan over de economie van de toekomst.

 

Binnenkort

{"tabBasic":{"type":"events","title":"Binnenkort","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"5","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-link","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"267274"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de ondernemersnieuwsbrief.

Aanmelden

 

 

 

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen